rottenavnvinnere!


jaja, forslagene deres var fine, de. hvem ville vel ikke kalt rotta si odd, liksom. likte dog forslagene til ole og karoline. hund og katt / bestemor og bestefar. hund og katt er nesten det jeg skal kalle terrieren jeg får skaffe meg når jeg blir voksen, veit du, den skal hete elefant. bestemor og bestefar kunne gått bra hadde det bare ikke vært to gutterotter. det glemte jeg visst å nevne til dere. vups. iallfall! jeg velger å være en jævlig kjip blogger og fnyser av alt dere har foreslått og kårer gjertrud og mitt eget (!) forslag til vinnere; sirkus og krupp! sirkus kommer fra brød og sirkus, og krupp kommer av at broren min hadde falsk krupp da han var liten. var så misunnelig for all oppmerksomheta han fikk. og det er jo dét rottene får. ingen som bryr seg om meg mer, bare "å kan vi gi dem maiis de er så søøte". broren min tok lappen i går, forresten. lillebroren min! kanskje jeg egentlig er gammal nok til å få hund, allikevel.

rottan

skarven


s11

 

jeg har ikke vært på hytta siden jeg var 16. det er fem år siden, det. men på tirsdag, da fikk jeg dratt med mamma og en febersyk pappa opp dit. egentlig hadde jeg tenkt å lese alt jeg hadde skrevet i hytteboka, men da jeg leste at line 13 år skreiv "r" i stedet for "er" og "z" i stedet for "s" fant jeg ut at jeg ikke var helt klar for det. så jeg leste heller i donald og drakk sjokolade.


s7sh

 

man må gå i 45 minutter i oppoverbakke. men det er så mye verre å gå ned. mamma ramla, hihi.


s2

 

jeg: pappa vi må ha på oss barta!
pappa: neei.
jeg: joo.
mamma: joo.
pappa: derre dattera di får oss te å gjør så my rart :(

 


mormor


m

m2

m3sh

m5


rottebarnkonkurranse


jeg er tjueen år og har fremdeles ikke hatt konkurranse. men nå, ENDELIG. aner ikke hva premien er, men det blir vel noe fint. konkurransen blir jo sponsa av leatherman. så nå håper jeg minst ti av dere godt over hundre lesere hver dag (skjer med det? jeg blogger jo nesten ikke lenger og kommenterer heller ikke til noen, men takk, fint, liker dere) kan være litt kreative. hjelp bjarte og meg med å finne på navn til de to små rottene våre! skal selvfølgelig ta bilder når vi døper dem inn i et godt kristent miljø, med navnet ditt under bildene! konkurransen er ferdig på onsdag klokka 16:00. tulla, ferdig i løpet av onsdag. jeg fører ikke trynefaktor her, så vinneren er rett og slett bare den med de to beste navna.

roti2

rotish