hjemme hos, del II


kroki

veggen på rommet mitt er rosa og skal males på lørdag.


ljusb

 

det har snart gått to uker siden jeg kom hit og tida har gått så fort at nå er det ikke lenge til de andre kommer. da skal vi ordne oss en projektor som jeg skal kjøpe én film til hver uke, men så synes jeg liksom jeg har sett de filmene det er verdt å se, og da spør jeg dere, da. om jeg tar feil, og om det er filmer jeg ikke helt veit om og som bør sees?

 

 


bærgurine


baer

 

 


om å slukke brann i bergen


noen (jeg) må ha glemt å låse døra etter at bjarte og foreldra hans dro i går, og noen (ikke jeg) trodde tydeligvis det brant her mens jeg sov. gangen nede, trappa, gangen utafor kjøkkenet, og kjøkkenet ble dekt av et tjukt lag med hvitt pulver og det var ikke så lett å støvsuge og vaske opp. men hei, blir andre glade av å dynke et hus med brannslukkingspulver er det da helt greit for meg å bruke en time av tida mi på å vaske etter dem. nei. men vasking gir lov til å bruke finkjole og dét er jo greit. det beste ved det var vel at jeg etterpå fikk hei du er flink pi'-oreokake av bankkortet mitt.

 

pulver

vaski

 


hjemme hos


rom2
finn willy.
i morra får stativet flere kjoler, og veggen får ei hylle med filmer på,
for da kommer nemlig pappa med andre halvpart av flyttelasset mitt.


nå har bjarte skaffa lik seng som meg, har samme farge på sengeteppet sitt som det er på dynetrekket mitt, lik kommode som meg, likt bord som meg og antakeligvis samme hylle som meg. hva er det med den lackserien hos ikea, si. kanskje det at det er billig. da jeg skulle kjøpe bordet sto tre gutter foran det og lo og sa det var snær typisk billigbord. jeg ble pysete og gikk aldri tilbake. tulla.


ny kjole


kjoli

 


innflyttingsfest, del II


myspace image at Gickr


endelig kan jeg danse til musikk som ikke bare er shepherd's dog, den eneste plata jeg har med. og jeg har dansa, foran speilet, og det ser ikke bra ut. etter å ha gått et år på tanyas danseskole da jeg var tretten burde jeg vært flinkere. er jo flink til å danse swing, men det er ikke helt greia å danse til for eksempel denne og denne. hehenei, du får ikke se meg danse i bare trusa og en topp (og sokker), din gris. kunne aldri tenkt meg å legge ut noe av meg selv uten benklær. (vups, har visst allerede gjort det.)
 

hoppsann


innflyttingsfest, del I


jeg spiste ben & jerry's med cookies, jeg fant ut at hvis man går nok oppover skråtaket ruller man rundt, så jeg rulla rundt, flere ganger, og jeg krøyp ut gjennom vinduet for å komme meg ut på taket. jeg klarte det, jeg ble ikke til en liten ole brum som satt bom fast. dette hørtes faktisk ut som en kjedelig kveld. kanskje den ble morsom ettersom jeg er fem timer overtrøtt. men i morra, da skal jeg lage mer fest ut av innflyttingsfest nummer to (som fremdeles bare inneholder meg). da har jeg musikk jeg kan skru opp til volum 24, og jeg skal danse eller rulle i senga eller en kombinasjon.

 

paz

hehe se så stort det venstre øyet mitt ser ut til å være.

 

bussturen fra trondheim til bergen inneholdt ikke så mye søvn. jeg blir så lett forstyrra når verden bestemmer seg for å vise meg de fineste skyene og de fineste regnbuene og de fineste fjellene som er så høye at man må trykke ansiktet helt inntil ruta for å se dem, men man ser dem ikke, ikke helt, for de har tåke rundt seg. eller dis, skodde, smog, hva er egentlig forskjellen? og mens jeg ikke får til å sove fordi verden er for fin og jeg veit det er så jævlig klisjé og jeg klarer ikke å forklare sånt uten å skrive ekkelt, hører jeg en bak i bussen snorke og jeg fatter ikke hvordan han bare kan sove seg gjennom det. har du prøvd å bare lukke øynene, og liksom kjenne for deg at bussen, toget, flyet kjører bakover?


montmartre, men med sviknott


det blir nok like bra som jeg tror, det å flytte for tiende gang. på tirsdag bor jeg ikke lenger i hommelvik, men i bergen, midt i bergen, og jeg har så mange planer. når jeg er hjemme hos mamma eller pappa er jeg som en liten zombie og sånn vil jeg ikke være, sånn er jeg ikke. så i bergen skal jeg gjøre sånt som er fint og/eller nyttig. jeg skal pynte meg hver dag, jeg skal drikke flaue mengder øl og vin, jeg skal drikke kaffe på kafeer, jeg skal skrive noveller, jeg skal lese bøker, jeg skal ta bilder, jeg skal lage mat, rydde, vaske, sykle. ja, nyttig.
 
n3
var på hadefest for birgitte og nora som skal til bergen, selv om jeg også skal til bergen.

nn

n8

n5
lars og maria var de flinkeste partytrikserne.

 

n2

 

 


rygning dreper


r3
den dagen det hadde vært bombetrussel ved togsporet. bomba
var egentlig bare et lysshow som ble eh ufarliggjort av rullemarie.
 
r4
cd/mp3-spilleren ronny, torgeir og bjarte kjøpte for 1560 nkr.

r16