lørdag søndag


bring

i dag har vært en søndag, sunnudagr, solens dag, og jeg har plukka bringebær. ettersom hendene mine er for små til å kunne passe på like mange som jeg vil spise, er det sannelig flaks at jeg har en munn.

 

på lørdag dro vi til skrenten og blåste opp ballonger. vi blåste opp ballonger for birgitte, og da hu kom dit skjønte hu ikke at det var hennes fest, og lurte kanskje på hvorfor vi ropte surprise! og overraskelse!  og, i mitt tilfelle, ogloglog!. og så hadde vi det bare fint.

 

larsamelie
 
barna
 

linelong linelong02

ballong02

 
kjaerleik
 
larsmu

glad


det skal visst ikke så mye til for å gjøre meg glad for tida. han som hoster gjør meg glad. med briller over nesa leser han mort dans l'après-midi  når han egentlig skal jobbe, og med fransk aksent nevner han det norske uttrykket støv på hjernen og smiler til meg mens jeg vifter med støvkosten. en gul en. jeg nikker overdrevent alvorlig, ja, jeg har kanskje det.

 

togline02

peas on earth


speilus

har jeg nevnt at jeg er vaskekjerring? antakeligvis ikke. fem timer blir til en og en halv ved hjelp av musikk inni øret og plystrende kokker utafor.


skral '08


vanligvis bruker jeg å grine når jeg forlater noe. denne gangen hørte jeg på white flight, kanskje deathhands, og smilte. ja, for hvorfor ikke smile. jeg har møtt eira og vi danset til art brut. jeg har blitt spandert på øl til over femhundrelappen. jeg har blitt stalka av bernhard. bernhard satt ved siden av meg på bussen. bernhard skreiv tall og bokstaver i ei notatbok. 0,2 cl, 28 mg, 0,15, 0,1, otflsmtotf, 6:4-3 og jeg har ikke peiling på hva det betyr. noen dophuer som har peiling?
 

12
 
sky

 


å våkne til fingre på pianotangenter


mennesker som feiret bursdag. coverbandet memory med playback. swingdansing med lars k. snøvlete skuespill som var fint bare på grunn av elin og john eivind. rødhette og ulven. ei jente som mente jeg har dårligere selvtillit på bloggen enn i virkeligheta. jeg sa meg uenig. absint, gratis øl og vin. den virkelige festen som skjedde først etterpå. på ler. john eivind som tissa inn i en slange. lars mu som fikk tisset på foten sin ut fra enden. åpning av postkasser. løping over naboens åker. sitte i naboens telt. bli oppdaga. "her ska dåkk ikke vær." "nei, det ska vi selvfølgelig ikke. hade."
 

08bw

04ablogg 07blogg

 


35 in the shade


med sitron i håret lukker jeg det venstre øyet slik at jeg bare ser fargene det høyre øyet mener verden skal ha i sollyset. jeg lever i et fotografi fra syttitallet og det er bare fem dager igjen til jeg drar.
 

buskef

 


i'd like to say that i was on your mind


boki
mark haddon, a spot of bother.


jeg skulle drikke øl til ti kroner halvliteren. jeg skulle kjøpe makrell til tretti kroner kiloen. jeg skulle ta bilder av de irriterende søte vennene mine. jeg skulle på dagstur til sarajevo. jeg skulle dykke. men jeg skal ikke. hele sommeren forandra seg i løpet av én time, og jeg sa hadebra til gamlejobben da jeg fikk en ny. to jobber samtidig? nei nei, er jo en grunn til at det heter sommerferie. så nå blir det jobbing mens jeg egentlig skulle til kroatia. fjorten sammenhengende dager, men resten av ferien har jeg ferie, og jeg skal til sørlandet og grimstad og skral neste uke.