hove '08


hove er over og jeg sa ikke ha en fin festival en eneste gang. jeg fikk derimot 40 kroner i tips av en som ikke engang skulle ha billett, jeg spurte idol-eva om legitimasjon, solgte billetter til kimberly larsen (stumme tove, du veit), møvla en hel boks luftnugatti, sov i ei seng, dusja i egen dusj, fikk gratis mat. og sto opp åtte hver dag.

kamilla og caroline (sundaygirlsbloggen) ble møtt etter at jeg hadde løfta en skoløs gutt bortover gjørma. han skulle ha røyk, men vi ramla. de altfor fine søndagsjentene og jeg møtte louie(?), den fulle engelskmannen silvana og jeg hadde møtt dagen før. da hadde han og sju andre engelskmenn drukket tre typer sprit fra en oldendunk. louie ble så full at han måtte bli hjulpet inn i teltet, men det hadde rast sammen. de putta ham i soveposen, noe som ikke helt virka, og silvana og jeg fikk latterkrampe i kor.

maren, wombat og julie aida ble møtt på flekken. wombat og aida så ut som to småtroll under et teppe og bare gliste flåsete, hihi søte, mens maren og jeg dansa heitt og sveitt i noe som må ha vært flere timer. maren var så himla søt og sjarmerende og hadde en helt rå dansestil! hu tiltrakk seg også en hel del skrullete mannfolk, hihi. dagen etter møtte jeg linnéa. følte meg som en tullete fan. jeg fikk ikke autograf.
 

louiskamilla

raconteurs vampire

slappa

kiss me properly and pull me apart


om få dager skal jeg smile i førti timer og beordre folk om å ha en fin festival!. deretter skjer konserter hele kvelden. dere søte hovefolka må virkelig møte meg og gjøre meg glad etter en lang arbeidsdag hihi koz. har allerede planlagt å plukke blomstene til linnéa, farge håret til caroline og drit-ut-danse med alexandra, så dere slipper iallfall ikke unna!

sol regn sol torden lyn regn sol. på bildet var det regn og brennhuttuene var lite hyggelige.
 

1806

pip-pip ola


det var sol og den gamle mannen smilte, kastet smuler. i ti minutter kastet han smuler på bakken, et helt kneippbrød gikk med, men fuglene kom aldri. ikke før en kvisete gutt med en border collie satte seg ned på benken ved siden av. gutten var ikke en fugl, men fra under benken hans kom to pip-piper trippende frem. i mellomtida, i de ti minuttene fuglene ikke spiste smuler, ble en rullestol trillet forbi. damen som satt i den var så sammenkrøket at hun hvert øyeblikk kunne sige langsomt ned blant smulene, kanskje bli tatt for å være en fugl. hun hadde nok ledd med rynkene og syntes det hadde vært så innmari fint å kunne fly vekk fra rullestolen. hun ble ikke en fugl, men få minutter senere kom en barnevogn trillende. to barn som så vidt klarte å sitte stille, og moren kunne aldri ønsket at de skulle bli til fugler.


ulv i helligdommene


lala

 

skoene mine er fremdeles klissblaute etter løping i åkeren.

i natt satt jeg hutrende ved siden av bålet til klokka fem i morrest, for så å sove på en barnemadrass mens de lo av at jeg i mørket så ut som varg veum haha hæ.

 

linea linea02
 
lali

 


aw

kruspersille


hodet mitt har det travelt, så jeg orker ikke å skrive så mye. her er iallfall bilder av det jeg kjøpte i går. ja, det er 24 grader på stjørdalen. (eller 9,8.)
 

busk02
 
busk

 


nails under your cuticle


jeg har drukket øl og passa på solsideleiligheten på skyggesiden mens resten var på utesteder med aldersgrense tjue år. og så har jeg bada uten bikini, men med kjole. i dag høljregner det.
 

sommerfugl

mu04
 
mu mu02

bein

 


i'll grow back like a starfish


lars og lars ble vekt av meg i ti-tida. de ble overlykkelige. jeg dro dem med opp og ut i sola. vi endte opp ved sjøen i ila, der vi fikk servert historier om den bebispisende krabbefisken som ikke kunne være på land, for da etset han bort, men jo, han kunne visst gå på land allikevel, for han brukte så klart solkrem (hilsen to barnehagebarn). det ble også lest dikt og funnet sjøstjerner.
 

01bw

 


wenn das licht uns nimmt


11
birgitte.


om et par-tre timer drar jeg herifra. på ordentlig. til stjørdalen. i går var en himla fin dag. idrettsdag og badedag. laget mitt vant i slåball, selv om birgitte mente vi var et taperlag. (:D) tapte dog i fotball, tross mine fire "mål" (det var bare flaks. jeg er elendig i fotball). nok skrift, mer bilder!

 

01bw 02bw
tomas & lars k gjorde triks.
 
hviling er like viktig som å idrettere, så 80% av tida hadde vi pauser bestående av vannmelon-og isspising, for det var varmt. type steik. birgitte, nora og jeg fant etterhvert ut at vi ville bade, og dro ned til piren. høye bølger og iskaldt vann, men vi dukka oss under!
 
12

 10 13