woyzeck


woy

woy3b
takk til birgitte for å fremprovosere det siste bildet.
hu sa at stjernene bare er fluer på fluepapir, sånn som i stykket.


lars magnus er det fineste jeg veit på en god dag, spesielt når han spiller woyzeck. woyzeck er en sånn en som spiser erter og er en liten apekatt hvis man sier han skal være det. eller han kan være en soldat. ja, eller en morder. det kan han også være. det var et fint stykke, selv om det var ufint. jajamensann.

 

 


tatarat


myspace image at Gickr

 

 


fnokk


blur

 

sloyfsh

 


boikotter hove sry


myspace image at Gickr
mamma kjøpte en kjole fra trabant til meg da vi var i oslo i går.
 

det var mørkt da vi kjørte hjem. skumring uten veilys, men himmelen var så fin. det var nære på at vi kjørte på en pitte litan elg og mamma sa helt alvorlig at den kom seg unna med et nødanrop. det var rett etter jeg sa at jeg så gjerne ville se en. vi kjørte ikke på den, den kom utti veien bare så jeg skulle se den, tror jeg.

det blir ikke noe hove på meg allikevel. ikke etter å ha ramla over politileder (og krf-topp) ove gundersen sine uttalelser om festivalen. han mener det foregår åpenlys drikking, sexing og doping overalt. hvorfor har ingen fortalt meg dette før? det er jo sjokkerende.

 

 


ma-i eller maj?


brevik17b
lineaurorabloggen har blitt til en moteblogg. kenyadigit.


mitt første blogginnlegg er to år gammelt i dag. det ville si litt om køer og store mager som kunne få en til å fly. jeg skreiv på nynorsk og brydde meg ikke om at det bare var ti mennesker innom hver dag. men det var på two-headed girl, ikke her, hit kom jeg 30. mars i fjor. første og forrige innlegg inneholder døde fisker. fordi æ elske døde fiska? jeg elsker også gamle ektepar, sånn som det jeg så i porsgrunn i dag. de var åtti år, tror jeg. mannen sto bak den grønne bunaden hennes og han holdt henne rundt livet, slapp henne aldri i løpet av de to timene vi sto der. det var så fint at jeg gråt. jeg hadde solbriller.