nothing turns out like the dreams you're dreaming


trapps
 

i natt våknet jeg av at noen gråt. jeg liker virkelig ikke når folk gråter, for jeg vil så gjerne trøste, men aner ikke hva jeg skal si, og "det går bra" er så sant, men også så jævlig klisjé. kanskje man egentlig ikke skal si noe til mennesker som gråter? bare klappe dem på hodet og gi dem litt papir. jeg trøsta ikke denne gangen, og noen minutter seinere sto jeg utafor huset til pappa. nabogutten og jeg hadde en hyggelig prat, da et avkappa kvinnehode kom ramlende ned fra verandaen. vi lo litt og pekte opp på en blodig sommerknut med gassmaske. noe sier meg at dexter kommer til å gi meg mange festlige drømmer i iallfall ei uke fremover. rart med det, jeg tåler ikke blod, allikevel nekter serien meg å overse den.


indian summer


skau
 

når jeg er hos pappa mimrer jeg bestandig. det være seg å bla gjennom detektivblader jeg laga da jeg var ni, eller å rote rundt oppe på loftet for å finne gamle leker. i går hoppet jeg over to gjerder for å løpe litt rundt i skogen jeg bestandig har løpt rundt i, ofte sammen med kyr jeg forsøkte å jodle til. nå manglet selvfølgelig kyrne, men jeg fant igjen favorittsteinen min. den er virkelig svær, og ble brukt som løveklippe i en periode. ja, for det er vel ingen av dere som ikke lekte løvenes konge da dere var små? løveklippen hadde blitt tatt i bruk av pappa da han var yngre. han hadde lagt igjen skatter, så jeg gravde opp all mosen, uten å finne noe. ikke nå heller, selv om at jeg hadde selskap av skattejaktpus.


stupedama


stupedama03
 

ikke så vanskelig å gjette seg til at quizen på edgar er retta mot litt eldre personer. det sier seg kanskje selv når spørsmålsoppleseren i et spørsmål føyer til at man gikk på ungdomsskolen på midten av 90-tallet. det gjorde man vel ikke! og det endelige svaret på at vi er ganske unge, fikk vi da en i gruppa mi brøyt ut i latter under et av sex-spørsmåla. det morsomste var kanskje da alle ble helt stumme da jeg foreslo at donkey something var å putte foten oppi... ja. det var det jo ikke. var dermed å slå til partneren så hu besvimte. veldig fin ting å gjøre, synes jeg. må nevnes at vi ikke tapte, da. tapergruppa hadde sånn 20 poeng mindre enn oss. de fikk vaffel.