we got time to waste some time


002

 

vi kjørte vekk fra hylkje etter en hadeseanse som ble gjort feil, den burde vært gjort fort unna, som når man river av et plaster, fort, det gjør ikke like vondt da som når man haler ut rivet, tida. ragnhild løp bak mens minibussen kjørte oss vekk og kanskje gråt hu, jeg veit ikke, jeg gråt iallfall litt, for det var som på film, bare så mye mer virkelig. første gangen jeg gråt siden november og det var på riktig tidspunkt. seks uker er irriterende lenge. førtito dager, men elena fikk bare tjue klemmer av meg. det kan holde akkurat.

vi laga pannekaker og så the dark knight i bomba før vi dro. og! jeg fikk en skattejakt inkludert påskeeggpakke av noen søte eli gjertud- og bjartebarn som sikkert gjorde det bare for å få (velfortjent) kred på lineaurorabloggen, mihi.

 


noe i nærheten av ikke lykke men video


myspace graphic

 

myspace image at Gickr

 

graphic myspace at Gickr.com

erlend øye og en avisoppkaster og et soveløst sovemenneske.


far din


og så var det det derre fellesprosjektet, da. men først skal du se bilder fra hotellfesten på lørdag. neste gang vi drar ut i bergen er den syttende eller attende april. nuvel. sri lanka blir fint. lurer bare på hvordan bergen og slaps skal klare seg uten en line aurora fra neste fredag og helt til det blir blomster og strømpebukseløsvær? det fins visst en masete savneklump inni meg allerede.

 

45b
 

FAR DIN, heter fellesprosjektet. vi har fjasedansa til benny lava og vi har skittendansa til de minuttene før one night in bangkok blir til one night in bangkok, den delen sivvi og maria har koreografert. gjett om de er tidenes flinkeste. det har seg nok sånn at jeg allerede nå må få autografen til sivvi på trusa mi slik at jeg får solgt den for en god penge, det vil altså si trehundreogtotusen, den dagen hu blir rich&famous, for det blir hu så gæli, gratulerer. låra mine er støle etter å ha krøpet på bakken som en skitten gatepike (les: gollum) med passende slasketreningsbukse på. lett verdt det, dog. på tirsdag har vi premiere!