46 og 47 og 48 og 49 / 52


forrige torsdag laga saksa mi lugg til meg og jeg følte meg sytten igjen. i går tok jeg bilde av lugg, noe som førte til at brannalarmen begynte å pipe rett over hodet mitt (hæ?). jeg hoppa opp og kakka på den helt til den slutta. så begynte den igjen. så kakka jeg på den. så begynte den igjen. x9. så var den stille i en time. så begynte den igjen. i stedet for å risikere å besvime av sjokk KASTA jeg meg selv mot døra til øystein, sånn ettersom han bestandig blokkerer den med et nattbord eller tebord, og ettersom ronny dusja og bare sa eg skjønner ikkje ka du sier da jeg sa æ må ut nfewkifjlew. endte bra, da. fant noen knapper jeg trykka på. men nå veit jeg iallfall at den virker, selv om jeg glemte å sjekke den på røykvarslerdagen som var dagen før i går, og det kan nok ha vært nettopp derfor den peip. furtepeip.

 

lugi2

 

forrige tirsdag ble bjarte tjue. noe han feira ved å sovne klokka elleve på sin egen fest. det brydde vi andre oss så klart ikke om. vi (lina og jeg) hadde skumparty på kjøkkenet og enkelte (ronny) tømte øl i håret til andre (lina) og vi (jeg) reiv ned halve munnbindveggen på vamoose.

på lørdag for lenge siden skjedde elevstevnet på folkehøgskolen borti hylkje. kosta bare 250 kroner. fikk heldigvis mye for pengene! underholdning og mat! kjøttspiserne fikk kjøtt blanda i en klump med stekte grønnsaker, mens vi som ikke spiser søte dyr bare fikk klumpen. etter hylkje havna over halvparten av fjorårsbarna her i tissesmauet og jeg har hørt rykter om at det var tidenes fineste fest. jakker ble forveksla (mi havna i kristiansand i et par uker hihi) og sko ble forveksla. øystein sine svarte i størrelse 43 forsvant og et par svarte i størrelse 36 ble igjen her og ingen har meldt dem savna.

 


jeg er her fortsatt, og GURI, så søt du er med pannelugg <3 jeg digger det første bildet! har forresten savnet bloggingen diiiin. kan du la det gå litt mindre tid til neste gang? Ü hih.

03.12.2009 // 22:28

jeg er også her, fortsatt! du må ikke tro vi forsvinner så fort, hah!

03.12.2009 // 23:26

jeg hører på grågåsa i panfløyteversjon. til informasjon.

04.12.2009 // 03:46

eelsker panneluggen!

07.12.2009 // 22:56

Hah, jeg liker måten du skriver på! Moro.

"lav mann med skjegg" haha.

08.12.2009 // 15:13

SV: skal prøve;)

09.12.2009 // 19:22

skriv en kommentar?

navn:
husk meg
url:

kommentar: